Cupa Romaniei la Taekwon-do I.T.F.

Cupa Romaniei la Taekwon-do I.T.F. Oradea, 20-22.11.2015

 30 de medalii pentru sportul baimarean, performanta reusita de CS Stiinta Dragonul Baia Mare

In perioada 20-22 noiembrie 2015 CS Stiinta-Dragonul Baia Mare a participat la Cupa Romaniei la Taekwon-do ITF, competitie destinata juniorilor 3, 2, 1 si seniorilor. Au participat 260 de sportivi de la 19 cluburi din tara la cele 5 probe ale competitiei (tull, lupta traditionala, lupta, tehnici speciale si spargere de forta, atat probe individuale cat si de echipa).

CS Stiinta-Dragonul Baia Mare a participat la aceasta competitie importanta cu un lot format din 21 de sportivi, 2 antrenori si 7 arbitri. Rezultatele obtinute au fost de exceptie: 30 de medalii (9 de aur, 13 de argint si 8 de bronz) si Locul III in Clasamentul General pe Echipe la Juniori 3 si 2.

Sportivii sunt pregatiti la club de catre antrenor emerit prof. Dan Goron 5 dan si de catre antrenor psiholog Monica Goron 4 dan, ambii fiind instructori internationali.

Cei 7 arbitri care au reprezentat clubul la aceasta competitie sunt : Dan Goron 5 dan (Director al Comisiei de Arbitraj in cadrul Federatiei Romane de Taekwon-do ITF), Remus Catricicau 3 dan, Paula Candea 2 dan, Kevin Iustin 2 dan, Roxana Boje 1 dan, Cosmin Zetea 1 dan si Dorin Popa 1 dan .

Multumim pe acesta cale Consiliului Judetean Maramures pentru sprijinul acordat in vederea participarii la aceasta competitie si pentru pentru derularea activitatilor clubului in anul competitional 2015.

poza_grupjpg