CUPA INTERNATIONALA DE TAEKWON-DO ITF “GEN. CHOI MEMORIAL”

CUPA INTERNATIONALA DE TAEKWON-DO ITF “GEN. CHOI MEMORIAL” desfasurata la Oradea 18-21 iunie 2015 a adus pentru CS Stiinta-Dragonul Baia Mare 23 de medaiii (11 de aur, 7 de argint si 5 de bronz ), Locul 2 in Clasamentul pe Echipe la Juniori 2 si Juniori 3, Locul 3 in Clasamentul pe Echipe la Juniori 1 si LOCUL 3 in Clasamentul General pe Cluburi. Au participat la aceasta competitie peste 200 de sportivi Ungaria, Bulgaria si Romania. Sportiva Ivasuc Dora a obtinut si titlul de cea mai buna sportiva la juniori 2 si juniori 3

1 2 3 4

In perioada 25-31 mai 2015 a avut loc Campionatul Mondial de Taekwon-do ITF in Lido di Jesolo (Italia), competitie puternica la care sportivii de la CS Stiinta Dragonul Baia Mare au mai obtinut 5 medalii ( 3 de aur si 2 de argint,1 loc V) :

m1 m2 m3 m4 m5 m6
– Beatrix Popa (campioana mondiala la tehnici speciale echipa junioare 1)
– Beatrix Popa (campioana mondiala la spargere de forta echipa junioare 1)
– Paul Rus ( campin mondial la tehnici speciale echipa juniori 1)
– Paul Rus (vicecampion mondial cu echipa la lupta juniori 1)
– Cosmin Zetea (vicecampion mondial cu echipa la lupta juniori 1).
Competitia a reunit 1030 sportivi . Romania a reusit performanta deosebita de a obtine LOCUL II in Clasamentul General pe Natiuni din 56 de tari.
Antrenorul emerit prof. Dan Goron 5 dan a fost prezent la acest Campionat Mondial de Taekwon-do ITF in calitate de antrenor al lotului national.
Sportivii sunt pregatiti la club de catre antrenor emerit prof. Dan Goron 5 dan si antrenor Monica Goron 4 dan.